02/09/2017

Мухоморка на 18

мухоморка на 18 пълнолетие

               МУХОМОРКА НА 18 пълнолетие

Мили другарчета, верни клиенти и случайни минувачи!
С радост Ви съобщаваме, че „Мухоморка“ навършва цели 18 години тази есен!

По този повод решихме да споделим нашата радост с вас като организираме малка томбола- игра и импровизиран концерт на Петър- Бъни, който ще омагьоса всички ни с вълшебния си space drum. пълнолетие на мухоморка

Всеки наш клиент, напазарувал си нещица за над 30 лв, има възможността да участва в томболата ни с награди! Късметлиите ще бъдат изтеглени на 24. 09. 2017 г. и с тях ще се свържем лично.

А най- хубавото на наградите е, че зависят изцяло от Вашия личен избор!
Ще раздадем ваучери за пазаруване, както следва:

1 на стойност 100 лв
1 на стойност 50 лв
2 на стойност 20 лв
5 на стойност 10 лв

Освен ваучерите за всички останали ще има малки изненади и подаръци!

Благодарим на всички, които бяха и все още са с нас в това вълнуващо приключение, наречено „Мухоморка“!

24/04/2015

Мухоморка:За Мухоморка пролетта идва (с кратко видео)

Здравейте скъпи и пре-скъпи приятели-мухоморки!

Благодарение на чудесния ни колега Ангел – вече си имаме чудна пролето-призоваваща реклама!

Колкото и да страдахме от дългата сивота на зимата – край вече. Всичко става зелено, а ние сме в пълна готовност.

Съвсем скоро ще Ви залеем с чудни неща от Индия и Непал, а докато чакаме – ето я и чудесната реклама:

https://vimeo.com/125397846

20/03/2015

Мухоморка: 50% намаление на суичъри и дънки

slider ликвидация

Склонни сме да смятаме, че между застояването на зимата в България и застояването на дънки и суичъри в склада ни има зависимост. Повече застояли дънки и суичъри, повече застояла зима. Това ни устройваше до един момент, но стига вече защото сега и със слънчевото затъмнение – благодаря. Ще изпразним склада от дънки и суичъри и стискаме палци закономерността да се засегне. Разчитаме на вас, клиенти, естествено. От днес може да си купувате от Мухоморка суичъри и дънки с 50% отстъпка. И заедно и поотделно, всички може да си ги вземете на половин цена докато свършат. Евентуално с тях ще свърши и зимата и ще дойде пролетта, да видим кой-кого.

Заповядайте в магазина на на ул. Юрий Венелин №4 и разгледайте наличните ни модели.

П.П. Намалението е реално и не е ДО 50%, ами цените са си наполовина. Не важи само за суичърите на Gone Wear защото са три и към тях има специално отношение.

Промоцията важи до изчерпане на количествата от суичъри и дънки.

 

05/03/2015

Мухоморка: Участието ни в един Лабиринт

Здравейте!

Вероятно голяма част от Вас са се сблъсквали под някаква форма с Лабиринтите, които се провеждат през последните години. Така наречените „сетивни лабиринти“ са впечатляващо емоционално и физическо изживяване. Те могат да се проведат в гора, в изоставена фабрика или в каквото и да е голямо пространство, което се изпълва по идеен начин от голям екип хора.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Read More

08/02/2015

Любопитно: Тибетски пеещи купи

Как може една купа да пее ли? Отговорът не е мистичен, а съвсем лесно разбираем от всеки завършил 7ми клас. Става дума за механичен резонанс. След леко тупване с дървено чукче по външния ръб на купата се вкарва вибрация в кръглия предмет, с която може да се свири. Завъртайки чукчето по купата, звукът (вибрацията) се задържа и лесно може да се манипулира.

blue singing bowl

В действителност, днес би било много трудно да се сдобием с истинска „тибетска“ купа, особено антична. Защо ли?Read More

14/11/2014

Любопитно: Инсенс

smoking incense

Ароматните пръчици, имат богата история отвъд българските супермаркети. Слабо известно е, че тяхната наситена миризма в древността се е свързала с благоуханието на всичко, за което в момента се грижат парфюмите, праховете за пране или тоалетните ароматизатори. Освен за простодушно удоволствие от горенето на натурално благоухание, инсенс се свързва и с религиозни ритуали, празници, грижа за тялото и за прогонване на зловония (наричани от някои, зли духове). Етимологията проследява  споменаването на думата Incense от старофренски  през 13 век, означаваща „сладко миришеща субстанция”, от късен латински incensum, което буквално може да се преведе като „нещо изгорено”.

Слабо известно е и че Read More