мухоморка доставка

ДОСТАВКА

Muhomorka.bg доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт. доставка

Всеки артикул се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

За цялата страна изпращане е в рамките на три работни дни след потвърждаване на Вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

Цената за доставката е за сметка на клиента.

Начин на плащане:

В Muhomorka.bg плащането става чрез наложен платеж на куриер при получаването на стоката.

При попълване на поръчката си, ще получите Е-мейл на адреса, който сте посочили, когато поръчката Ви бъде потвърдена. След това, ако има нужда от допълнителни уточнения, представител на Muhomorka.bg ще се свърже с Вас на посочения от Вас телефон. Сделката ще приключи с доставка от куриер на мястото, което сте пожелали и плащане от Ваша страна на дължимата от Вас сума на куриера.


КАК СЕ ПОРЪЧВА?


За да направите поръчка от Muhomorka.bg не се изисква предварителна регистрация.

Ако сте харесали продукт от  Muhomorka.bg може да го закупите  от страницата с описание на продукта. От там може да добавите и различен брой от въпросната стока. Следващата стъпка е клик върху бутона „Купи“. Така ще добавите избрания продукт в количката си. Следващата стъпка е да изберете други продукти, които да добавите в нея, или да кликнете върху бутона „Към количката“ (клик върху изобразената кошница вдясно от главното меню води на същото място). Той ще Ви отведе на страницата с вашата количка. Там можете да коригирате артикулите и количествата, които сте заявили с бутона „Купи“, или с бутона изобразяващ кошница в страницата с продуктите.

Там може да промените и количествата за всеки добавен продукт. След промяна на количествата, моля кликнете върху бутона „Обновяване количка“. Така ще видите преизчисленото съдържание в поръчката си. Ако  промените количеството на „0“, продуктът ще изчезне от количката Ви. Когато вече сте решили, че това са артикулите и количествата, които искате да купите в Muhomorka.bg , продължете нататък с бутона „Поръчай“.

Предходните действия Ви отвеждат на страницата, на която може да попълните адреса за доставка на поръчаната от Вас стока и адреса за фактуриране. Адресите за доставка и фактура могат да бъдат различни. Ако искате стоката да бъде пратена на адрес, различен от въведеният за фактура, моля кликнете върху полето за отметка до „Изпращане до друг адрес?“.

След попълване на всички задължителни полета (отбелязани с червена звездичка), моля изберете дали желаете продуктът да бъде доставен в София или в друго населението място от страната. Цените за доставка са фиксирани, като на промяна подлежи цената на продукти над определен обем и килограми. Ако цената за доставка търпи промяна, ще получите обаждане от представител на Muhomorka.bg. След като сте избрали мястото за доставка, продължете с бутона „Поръчка„. С това се приключва Вашата поръчка. Ще видите страница, която показва всички данни от заявката Ви, ще получите и E-мейл на посочения адрес със същите данни. Ако има нужда от допълнително уточняване, ще получите обаждане от представител на Muhomorka.bg.

РЕКЛАМАЦИИ


Клиентът има право да откаже да получи заявената от него за покупка стока, когато:
– Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед;
– При транспортирането стоката е била повредена по вина на Доставчика.

Заедно със стоката Клиентът получава и документ/фактура или касова бележка/, който има силата и на гаранционна карта.

Закупена стока може да бъде върната в срок от 7 работни дни от получаването, ако не е ползвана, разпечатана, с нарушен търговски вид и при всички други условия по член 55 от Закона за защита на потребителя. Разноските по връщането на стоката са за сметка на купувача!

Условия при които Muhomorka.bg не признава рекламация на закупена стока:

– При посочени непълни, неверни или грешни данни заявката се счита за невалидна . За доставчика не възниква задължение за нейното изпълнение. (адрес, телефонен номер или име )

– Доставчикът се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока:

В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес.

Ако не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в срок.

Тук може да прочетете подробно Закона за защита на потребителите с последно изм. ДВ. бр. 23 от 27 март 2009г.

Вашият коментар