Скъпи, мили, прекрасни, червени и засмени мухоморко-фенове!

Лятото е вече тук, чудесно е, истинско е и ние хич не му се сърдим, за което. По този случай решихме да Ви обзаведем с нещо ново, удобно и красиво за сезона.

В магазина ни на ул. Юрий Венелин №4 ще откриете някои от моделите на CamelSandals. Те са от 100 % естествена кожа, ръчно изработени от майстори – обущари на древния Йерусалим. Подметките им са от биоразградим полиуретан (ако не знаете какво е това, можете да прочетете тук), постелките са от кожа и са с двойни шевове. Освен здрави, тези сандалки са впечатляващо оригинални и много удобни (някои от мухоморките могат да потвърдят от личен опит).

3

Вносителите на сандалите Ви осигуряват 1 година гаранция…не, не се шегуваме. Уверяваме Ви, че дори няма да Ви се наложи да я ползвате, защото, както приятелите от CamelSandals ни разказват, „По тези земи сандалите се носят почти целогодишно, затова се обръща изключително внимание на качеството и удобството“.

Е, не губете време и елате да изпробвате някой чифт, като едното нищо те ще бъдат първата Ви любов за предстоящото лято на много любови!

 

Ако искате да прочетете още за историята на сандалите и да разгледате всичките им налични модели – можете да посетите сайтът им тук.